Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Edith gaat weer 'culineeren'

Edith Westendorp gaat zaterdag 6 mei voor de eerste keer in het nieuwe seizoen weer 'culineeren' op Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld. Iedereen kan tussen 12.00 en 14.00 uur aanschuiven om te genieten van de gerechten die zij op tafel zet.

Edith gaat weer

Vorig jaar werd Bij het 'culineeren' zet Edit van Eetit bijzondere seizoensgerechten en producten op tafel. De reacties waren zo positief dat Edith hier mee door gaat. Dit keer bestaat het menu uit molenbrood met tomaten-tapenade, tomatenjam en doperwtenpesto, boerenkazen en honing, er is een aspergesoep, pulled pork met eigengemaakte barbecuesaus, een koolsalade met paprika's en een snijbonen-komkommersalade. Als dessert zet Edith rabarber en aardbeien op tafel. Het bijzondere is dat de gasten de recepten mee naar huis kunnen nemen om op hun beurt gasten mee te verwennen. “Belangrijk is de ambiance. Gezelligheid voert de boventoon, in alle rust moet met elkaar kennis kunnen maken, een praatje maken en genieten van de pure smaken. Dat is voor mij culineeren”, legt Edith uit. Met deze activiteit wil ze als ambassadeur van Cittaslow ook een lans breken voor de producten uit eigen streek. “Ik werk met ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. En de gasten krijgen de recepten na afloop mee zodat ze ook zelf met familie en vrienden kunnen gaan 'culineeren', lacht Edith. De kosten zijn 10,00 per persoon, exclusief drankjes. Opgave is nodig en kan via petrasleurink28@gmail.com.

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.