Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Nieuwe pocketkaartjes in streekwinkel

In de streekwinkel op Vrieze's Erfgoed zijn ook de nieuwe pocketkaartjes te koop die WIJZIJNHEERDE heeft uitgebracht. Het zijn de nieuwe versies van de Heel Heerde-route en de route 'Ontdek streekproducten uit Heerde'. Hierbij is gebruik gemaakt van het nieuwe fietsknooppuntennetwerk.

Nieuwe pocketkaartjes in streekwinkel

Het zijn handige pocketkaartjes met toch veel informatie. Onder meer zijn de horecabedrijven en Rustpunten opgenomen maar ook de verkooppunten van streekproducten. De Heel Heerde-route bevat tal van bijzonderheden over het cultuurhistorisch erfgoed in de gemeente Heerde. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de TIP/Wereldwinkel in Heerde, TIP/Boekhandel Shalom Wapenveld, bij Koek en Ei in Veessen, de TIP in Hattem en de VVV in Epe. Ook zijn ze verkrijgbaar bij de adverteerders die deze pocketkaartjes mede mogelijk hebben gemaakt: Puur! in Heerde, Ijsselzicht in Veessen, de Jumbo Heerde, Brasserie Meat en Eat in Heerde en ECR Groot Stokkert in Wapenveld.  


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.