Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Bloemencorso Wapenveld vol kwaliteit

Het aantal deelnemers was weliswaar iets kleiner dan voorgaande jaren maar de kwaliteit van de deelnemende aanspanningen kreeg veel waardering. Daarbij was het bezoek aan Hattem, voor het eerst in de route, een schot in de roos.

Bloemencorso Wapenveld vol kwaliteit

 Daar werd door het vele publiek enthousiast gereageerd op het bezoek van het Bloemencorso aan Hattem. Organisator Bennie Rorije van menvereniging Wapenvelds Gerij, kon na afloop concluderen dat het 15e Bloemencorso Wapenveld perfect was verlopen. Na het vertrek uit Wapenveld werd men bij de stop in Heerde verrast door de belangstelling van burgemeester Inez Pijnenburg. Die liet zich uitgebreid informeren door de aanspanningen. Opvallend bij het bezoek in Hattem was de grote belangstelling bij zorgcentrum Hanzeheerd Bonger. En na een veilige terugkeer op Vrieze's Erfgoed werd daar het defilé gehouden.

Bloemencorso Wapenveld vol kwaliteit Bloemencorso Wapenveld vol kwaliteit Bloemencorso Wapenveld vol kwaliteit Bloemencorso Wapenveld vol kwaliteit 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.