Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

35e Paddndag succesvolle happening

Wat was het gezellig tijdens de 35e Paddndag begunstigd door ideale weersomstandigheden. Het verleidde bezoekers tot een lang verblijf op Vrieze's Erfgoed waar dan ook heel veel te doen was.

35e Paddndag succesvolle happening

De uitreiking van de bronzen pad leverde meteen een verrassing op. Nadat Corrie Colijn-Dijkslag dit kleinood in ontvangst mocht nemen uit handen van burgemeester Inez Pijnenburg, werd zij op haar beurt verrast door voorzitter Johan Horst van de Dorpsraad. Als eerste niet-inwoner van Wapenveld kreeg de burgermoeder de bronzen pad uitgereikt. En dat maakte wel wat los want de burgemeester was bij de overhandiging allerminst een koele kikker, integendeel. 
Daarna konden de activiteiten beginnen en werden de vele programma-onderdelen moeiteloos afgewerkt. Daaronder ook het eerste WK zeis maaien dat wellicht volgend jaar een vervolg krijgt. De tientallen historische kinderagens hoefden niet in de stalling door het fraaie weer en de gymnasten kregen veel applaus. Ook de roofvogelshow was weer een voltreffer terwij het Strobalentrio een enthousiaste ontvangst kreeg. Uitermate gezellig was het tijdens het optreden van piratenkoor de Waop'nveldse padd'n. Genietend van een drankje in de zon genoot het publiek volop van dit optreden. Dat gebeurde later ook tijdens de aanwezigheid van de Iesselbloazers uit Veessen. Wandelend over het terras werden de gasten vermaakt met een prima stuk muziek. Het organiserende comite molen de Vlijt was dan ook erg enthousiast over de Padd'ndag. "We hebben geen wanklank gehoord en de omzet lag een stuk hoger dan vorig jaar. Met namen de balkenbrij, de pannenkoek en natuuurlijk het ijs waren de toppers", aldus Jan Nitrauw. 

Berend Jan Stijf heeft ook nu weer veel foto's gemaakt. Ze zijn te vinden op www.bjstijf.nl/albumpaddendag2017

35e Paddndag succesvolle happening  35e Paddndag succesvolle happening  35e Paddndag succesvolle happening  35e Paddndag succesvolle happening  


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.