Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Edith gaat weer 'Koken met kerels'

Culinair gastvrouw Edith Westendorp van Eetit heeft er weer zin in. Zij gaat donderdag 21 september starten met een nieuwe serie workshops 'Koken met kerels' op Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld.

Edith gaat weer

“Van de vaste groep hebben zich al weer enthousiaste deelnemers gemeld. Nieuwe deelnemers zijn ook van harte welkom', meldt Edith. Elke keer weer vinden de kerels het heel bijzonder om zelf aan de slag te gaan. “De mannen blijken heel leergierig en de sfeer is helemaal top. Vooral als er na de inspanning van het koken onder het genot van een glaasje wijn lekker gegeten kan worden”, lacht Edith Westendorp. 'Koken voor kerels' is vooral heel praktisch. Stap voor stap worden zaken doorgenomen als het gebruik van ingrediënten, de bereiding en de toepassing van verschillende kooktechnieken. Daarbij werkt Edith met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten en ook met seizoensgebonden producten. De bijeenkomst begint steevast met een kopje soep van Edith zelf waarna de recepten worden doorgenomen. Uit een mapje recepten kunnen ze een onderdeel kiezen en daar zelf of in samenwerking met anderen mee aan de slag gaan. Een bezigheid die net als het samen eten vaak leidt tot verrassende sociale contacten. Plezierige bijkomstigheid is ook dat men na zo'n workshop ook de partner thuis kan verrassen met lekkere gerechten. De kosten zijn 35,00 euro per deelnemer per avond inclusief de recepten en ingrediënten. Opgeven kan door te bellen met Edith via 06-41690148 of mailen naar edith@eetit.nl


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.