Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Molenproducten naar Boerderijwinkel Natuurlijk

Heleen en Else van de Berg hebben zaterdag de eerste bestelling meelproducten opgehaald voor hun Boerderijwinkel Natuurlijk in Vaassen. Zaterdag 16 december openen ze hun nieuwe winkel.

Molenproducten naar Boerderijwinkel Natuurlijk

De nieuwe Boerderijwinkel is te vinden aan de Kanaalweg 76 in Vaassen. Heleen en Jarno van de Berg verkopen daar al hun biologische vleesproducten van rund, varken en ip. Nu gaan ze het assortiment uitbreiden met andere streekproducten. Voor meelproducten kwamen de dames terecht bij molen de Vlijt in Wapenveld. Uit het assortiment kozen ze voor pannenkoekenmeel, kruidkoekmix en volkorenmeel. Zaterdag 16 december gaat de winkel vanaf 10.00 uur open. Daarna worden ook de openingstijden verruimd van woensdag tot en met zaterdag. Alle informatie over de nieuwe Boerderijwinkel is te vinden op www.facebook.com/boerderijwinkelnatuurlijk. 

Heleen en Else kijken toe hoe hun bestelling wordt klaar gemaakt door de molenaars Robin van Katwijk en Bert Hanekamp.


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.