Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Huttenbouwweek op Vrieze's Erfgoed

Voor de zesde keer wordt op bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld de Huttenbouwweek gehouden. Jongens en meisjes van groep 4 tot en met 8 van de basisschool kunnen zich weer helemaal uitleven in het bouwen van de leukste creaties.

Huttenbouwweek op Vrieze

Het bouwen vindt plaats op 7, 8 en 9 mei, elke dag van 9.30 tot 12.30 uur. Op de laatste dag kunnen ouders en opa's en oma's de bouwwerken komen bewonderen van 19.00 tot 20.00 uur. Van de kinderen wordt verwacht dat ze wel zelf een hamer en zaag meebrengen. De afbraak van het huttendorp is gepland voor vrijdag 11 mei en dat wordt weer afgesloten met pannenkoeken voor alle deelnemers. De kosten voor deelname zijn 5,00 euro inclusief elke dag drinken en wat lekkers. Opgave vooraf voor 30 april is nodig en kan via huttenbouwwapenveld@gmail.com. Na opgave wordt een bevestigingsmail gestuurd die de kinderen op de eerste dag moeten tonen. Bij opgave graag leeftijd, groep en telefoonnummer vermelden waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn. Ook kan de organisatie nog hulp van vrijwilligers gebruiken die zich via hetzelfde mailadres kunnen melden.


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.