Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Netwerkbijeenkomst Mölle van Bats

Het comité mölle van Bats gaat een netwerkbijeenkomst houden waarbij de aanleg van de sprinklerinstallatie in de molen de hoofdmoot vormt.

Netwerkbijeenkomst Mölle van Bats

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 24 april in de Stoom van Jan naast de molen aan de Ijsseldijk in Veessen en het begint om 20.00 uur. Voorzitter Rik Thybaut zal de gasten welkom heten en vervolgens zal molenaar Gerrit Kouwenhoven vertellen over de geschiedenis en de toekomst van de mölle van Bats. Aansluitend vertelt Beert Volkers namens Duratherm Nederland over de sprinklerinstallatie. Ook gaat hij in op de mogelijkheden voor duurzame energie in het bedrijfsleven. De tweede helft van de avond is vooral bedoeld als netwerkbijeenkomst. Daarbij worden nog sponsors gevraagd om de financiering van de sprinklerinstallatie helemaal rond te maken. Er resteert nog een gat van zo'n 3.000 euro in de begroting van totaal 50.000 euro waarvoor men een beroep doet op het bedrijven. Voor aanmelding en meer informatie kan men mailen naar rikthybaut@gmail.com.

 

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.