Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Cheque Oranjevereniging 'Maxima' voor Vrieze's Erfgoed

Vrieze's Erfgoed was vorige week zaterdag één van de organisaties die verrast werden met een cheque van de Oranjevereniging 'Maxima'.

Cheque Oranjevereniging

Voorzitter Jan Nitrauw van het comité molen de Vlijt kreeg een cheque van 500 euro uit handen van bestuurslid William Boeve van de Wapenveldse Oranjevereniging. In totaal gaf 'Maxima' die morgen 7000 euro weg aan goede doelen. Voor een deel wordt dat geld bijeen gebracht tijdens de jaarlijkse goede doelenfeesten in een tent aan de Ir. R.R. van der Zeelaan. 

Boeve kon melden dat het bijzonder goed gaat met 'Maxima'. Tegelijk met de uitreiking van de cheques op het W.H. van de Pollplein, werd ook het 2000ste lid gehuldigd. Inmiddels staat de teller inmiddels op 2344 leden. 

Vrieze's Erfgoed gaat de bijdrage gebruiken voor de aanleg van de moestuin en daarbij horende werkzaamheden als aanschaf van gereedschap, plantmateriaal etc. 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.