Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Lekker arrangement voor wandelaars

Wandelaars kunnen vanaf Vrieze's Erfgoed starten voor een aantal boeiende routes door de fraaie omgeving. En dat wordt aantrekkelijk gemaakt met een arrangementsbon.

Lekker arrangement voor wandelaars

In het bezoekerscentrum zijn een aantal wandelroutes verkrijgbaar. Een korte maar boeiende route is het Kloosterpad over bijna 4 km die ook goed door kinderen gelopen kan worden. Deze route voert door de waterrijke omgeving van het Kloosterbos en gaat over het terrein van het voormalige klooster Hulsbergen. Het Kloosterbos is heel bijzonder omdat het uitloopt in de uiterwaarden van de Ijssel.

Ook kan men voor een aantal Klompenpaden starten vanaf het bezoekerscentrum. Het Padd'npad is circa 10 km rond Wapenveld en voert zowel door de IJsselvallei als de bossen van het Veluwemassief. Ook zijn er verbindingen vanaf het Padd'npad met het Vosbergerpad (14 km) en het Hoenwaardsepad (11 km).

Petrea 

In trek is vooral de route over het landgoed Petrea (8 km). Op Vrieze's Erfgoed krijgt men een aanlooproute mee naar het startpunt van deze route. Bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed is elke zaterdag geopend en men kan dan a 5,00 euro een arrangementsbon kopen. Deze geeft recht op koffie en Opoe's kruidkoek bij vertrek, een flesje vruchtensap voor onderweg en een pannenkoek en ijsje na afloop. Voor meer informatie info@vriezeserfgoed.nl

 

Lekker arrangement voor wandelaars 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.