Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Padd'ndag geweldig dorpsfeerst

De uitreiking van de bronzen pad door burgemeester Inez Pijnenburg aan Greta Kamphuis, was het startsein voor een prachtige aflevering van de Padd'ndag.

Padd

De Paddndag beleefde een geweldige 34e editie. Dat had niet alleen met het ideale weer te maken maar ook met de vele activiteiten waardoor bezoekers ruim de tijd namen om veel te beleven op Vrieze's Erfgoed. De reacties na afloop waren dan ook unaniem lovend. Van Aleida Nijhuis die de regie had over de Kinderwagenparade en overstelpt werd met complimenten. Maar ook van de kinderen die in het amfitheater genoten van de roofvogelshow. Op het Apeldoorns kanaal was het met name na de middag een drukte van belang. De kano's, vlotten en de sup boards van Buitengewoon Buiten werden continu gebruikt. Daarbij stapten ook de Ieselbloazers uit Veessen nog eens de steiger op. Er werd gesmuld van streekproducten als balkenbrij en natuurlijk werd ook de rogge gedorst en was molen de Vlijt de hele dag in bedrijf. Kortom, de Padd'ndag was weer een geweldig dorpsfeest!

Padd Padd Padd Padd 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.