Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Padd'ndag en Apeldoorns kanaal prima combinatie

"De hele middag hebben al mijn kano's, sup boards en vlotten in het water gelegen". Dat zei Anko Tempelman van outdoorbedrijf Buitengewoon Buiten.

Padd

De Wapenvelds ondernemer begon dit jaar met zijn outdoorbedrijf en samen met Vrieze's Erfgoed werd dit jaar een gezamenlijk programma ontwikkeld als onderdeel van de Wapenveldse Padd'ndag. En dat leverde heel veel leuke momenten op voor met name jongeren die gingen kano varen sup boarden. En daar genoten de achterblijvende ouderen op de wal dan weer van. Helemaal toen de Iesselbloazers uit Veessen hun opwachting kwamen maken op de steiger! Overigens kon pas ter elfder ure het maaien van talud en steiger geregeld worden. Bij het Waterschap Vallei en Veluwe kreeg de organisatie te horen dat maaien van talud en steiger niet tot de taken van het Waterschap behoort maar van de gemeente Heerde. En dat terwijl het Waterschap het Klompenpad over de dijk wel maait. Maar de gemeente Heerde reageerde snel: binnen 24 uur was het riet gemaaid en kon de steiger gebruikt worden. 

Padd Padd Padd Padd 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.