Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Vrijwilligers verwent op Vrieze's Erfgoed

Met ruim vijftig aanwezige gasten was de jaarlijkse vrijwilligersavond op Vrieze's Erfgoed weer een heel geslaagde happening.

Jan Nitrauw kon als voorzitter van het comité molen de Vlijt melden dat 2016 een succesvol jaar is geweest. De streekwinkel en de boerderij draaiden een hogere omzet dan in 2015 en ook de productie van molen de Vlijt bleef prima op peil. Er werd afscheid genomen van penningmeester Geert Jan Smit. Dit vanwege een studie die hij is gaan volgen. Geert Jan is ruim vijf jaar penningmeester geweest en in die tijd is een geautomatiseerd en transparante boekhouding op poten gezet. Zijn opvolger is gevonden in Fred Henniphof. Verder werd de oude zitmaaier vervangen door een nieuw exemplaar en werden de molenaars en de buitenploeg voorzien van bedrijfskleding. Na de inleiding was het tijd voor een herfstbuffet verzorgd door Partyservice Cor van Oene en dat smaakte meer dan uitstekend! 

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.