Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Oldejoarskuier vanaf Vrieze's Erfgoed

Nog even een lekkere wandeling maken op de lange Oudejaarsdag. Dat kan zaterdag 31 december met de Oldejaorskuier vanaf bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg in Wapenveld. Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur.

Oldejoarskuier vanaf Vrieze

De route van zo'n zes kilometer loopt door het Kloosterbos, langs de uiterwaarden van de IJssel naar het kalveropfokbedrijf van de familie Doppenberg op 't Oever. Onderweg worden de deelnemers verrast door de roep van de midwinterhoorns van de Vlijtbloazers. Vlak voor de afslag naar 't Oever, ligt het uitkijkpunt van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Vanaf die verhoging is goed te zien dat het immense project vrijwel gereed is. Op de deel van het bedrijf van de familie Doppenberg is een stop gepland tussen de kalfjes met warme chocolademelk en oliebollen. Na terugkeer op Vrieze's Erfgoed kan men genieten van snert of pannenkoeken. Deelname kost 3,00 euro inclusief een oliebol en chocolademelk. Meer informatie is te vinden op www.vriezeserfgoed.nl.

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.