Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Proef het voorjaar met Edith!

Edith Westendorp van Eetit houdt op woensdag 5 april een workshop over het maken van nieuwe hapjes en kleine gerechten die passen in het snel naderende voorjaar en de Paasdagen.

Proef het voorjaar met Edith!

Daarbij passeren de momenten ontbijt, brunch, lunch en de borreltijd de revue. “Het gaat om hapjes die niet moeilijk zijn, weinig tijd kosten en ook goed van te voren te bereiden zijn”, legt Edith uit. Die daarbij zoet en hartig, warm en koud afwisselt. Ze denkt bijvoorbeeld aan gerechten als eierkroketjes, verschillende smeersels die heel lekker zijn op brood, aan smoothies en aan bananenbrood. Maar ook een uitgebreide borrelplank is onderdeel van de workshop. Edith geeft daarbij tips en tekst en uitleg en zal vragen graag beantwoorden. “Samen combineren, proeven en proberen”, is het motto aldus Edith Westendorp. Ze gaat samen met de deelnemers aan de slag en natuurlijk wordt al het lekkers ook geproefd. De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur en de kosten zijn 25,00 euro. Dat is inclusief koffie/thee en een receptenmapje. Opgeven kan via petrasleurink28@gmail.com of via tel. 06-51794969.

 

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.