Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Jan van Olst tekent cheque

Door de vrijwilligersploeg op Vrieze's Erfgoed werd deze week aandacht besteed aan de overhandiging van de geweldige cheque van Dalli-De Klok.

Jan van Olst tekent cheque

Jan van Olst, medewerker van Dalli-De Klok won met zijn team op het bedrijf de eerste prijs in de wedstrijd' Prijs van de Bedrijfsleider'. De cheque van 5.000 euro moest naar een goed doel en als vrijwilliger op Vrieze's Erfgoed koos Jan voor dit project. Dat in de wetenschap dat er nog best een bijdrage welkom was voor de te bouwen schuur. In aanwezigheid van de vrijwilligers zette Jan zijn handtekening en uiteraard was er een traktatie voor de ploeg. "Dit geweldige gebaar van Jan van Olst en Dalli-De Klok geeft net wat extra lucht bij de bouw van de schuur. Besloten was tot de bouw van het casco en dan verder te sparen voor de inrichting. Dit komt nu in een keer een stap dichterbij", aldus Jan Nitrauw namens het Comité molen de Vlijt. 

Met de bouw van de schuur door Barry Kroon uit Hattemerbroek gaat het prima. De fundering is gestort en vrijwilligers hebben de een en ander afgewerkt. De komende week wordt de staalconstructie geplaatst. 

Jan van Olst tekent cheque  Jan van Olst tekent cheque  


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.