Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Agenda

Sat
21
July

Oogstdag en Cittaslowmarkt

De jaarlijkse Oogstdag op Vrieze's Erfgoed is vervroeg van 28 juli naar zaterdag 21 juli. Door het warme weer is de rogge eerder rijp. De Oogstdag wordt gecombneerd met een Cittaslowmarkt waarop particulieren hun producten als jams en groenten uit eigen tuin aanbieden. Het begint om 10.00 uur. 

Aanvang: 10:00 uur - 
Sat
28
July

Oogstdag en Cittaslowmarkt

Op Vrieze's Erfgoed is het zaterdag 28 juli de jaarlijkse Oogstdag. Dan wordt de rogge gemaaid en wordt een Cittaslowmarkt gehouden waarbij lokale producenten hun produkten aanbieden. 

Het bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed is elke zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur geopend. Molen de Vlijt is in bedrijf, de imker is aanwezig in de bijenstal, de streekwinkel is open en de exposities over de Halifax DT 795 en 'Het water de baas, een monnikenwerk in Wapenveld zijn te bezichtigen. Kinderen kunnen naar hartelust spelen bij de waterspeelplek en elders op het terrein. 

Aanvang: 09:30 uur - 

Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Het bezoekerscentrum Vrieze´s Erfgoed, molen de Vlijt en de streekwinkel zijn elke zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur en voor groepen op afspraak.