Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Lekker zomers lunchen met Edith

Edith Westendorp van Eetit gaat zaterdag 21 juli weer een uitgebreide lunch klaar zetten in bezoekersdentrum Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld. Iedereen kan tussen 12.00 en 14.00 uur aanschuiven om te genieten van de gerechten die zij op tafel zet.

Lekker zomers lunchen met Edith

Hierbij maakt de culinaire gastvrouw van Vrieze's Erfgoed gebruik van bijzondere seizoensgebonden ingrediënten en streekproducten. Er komt natuurlijk brood op tafel met bijzondere smeersels maar ook lekkere salade's met producten uit deze tijd van het jaar en in deze warme tijd natuurlijk de nadruk op frisse, zomerse gerechten. Ook ontbreekt een toetje natuurlijk niet.“Belangrijk is de ambiance. Gezelligheid voert de boventoon, in alle rust moet met elkaar kennis kunnen maken, een praatje maken en genieten van de pure smaken”, legt Edith uit. Met deze activiteit wil ze ook een lans breken voor de producten uit eigen streek. “De gasten krijgen de recepten van de gerechten mee. Ik werk met ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn zodat mijn gasten ook zelf met familie en vrienden kunnen gaan culineeren, lacht Edith. De kosten zijn 10,00 per persoon, exclusief drankjes. Opgeven kan via petrasleurink28@gmail.com


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Bezoek groepen aan bezoekerscentrum op afspraak via contactformulier.