Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Padd'ndag met twee gezichten

De Padd'ndag 2018 was er een met twee gezichten. In de ochtenduren goed bezocht, in de middaguren druppelden de bezoekers binnen en bleef het te rustig.

Padd

De uitreiking van de bronzen pad door burgemeester Fred de Graaf was het startsein. De gelukkige was Bety Koele-Kroeze. Daarna gingen de boeren aan de slag en begon Lisanne Boer met haar demonstraties eenwieleren. Weldra waren ook de historische groep Nuwenspete en de Historische Fietsgroep Noord actief. Kinderen vermaakten zich in springkussen, werden van tattoos voorzien of maakten zelf kaarsen in de bijenstal. De inwendige mens had met de padd'ndag van bakker Jonker en de balkenbrij van slagerij de Haan niet te klagen. Tot aan het middaguur wat het goed toeven op Vrieze's Erfgoed, maar na de middag wilde het bezoek niet op gang komen. Het comité molen de Vlijt gaat zich uiteraard beraden op de oorzaken. 

Padd Padd Padd Padd 

Momenteel zijn er geen actuele berichten

Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Bezoek groepen aan bezoekerscentrum op afspraak via contactformulier.