Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Huttenbouwweek Vrieze's Erfgoed

Zagen en timmeren om een stoere hut te bouwen, genieten van het buiten zijn en wat lekkers op z'n tijd. Het zijn de ingrediŽnten voor de zevende editie van de Huttenbouwweek op bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld.

Huttenbouwweek Vrieze

Dit vindt dit jaar plaats van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei, elke dag van 9.30 tot 12.30 uur. Jongens en meisjes van groep 4 tot en met 8 van de basisschool kunnen zich weer helemaal uitleven in het bouwen van de leukste creaties. Van de kinderen wordt verwacht dat ze wel zelf een hamer en zaag meebrengen. De afbraak van het huttendorp is gepland voor donderdag 2 mei en die klus wordt zoals gewoonlijk afgesloten met pannenkoeken voor alle deelnemers. De kosten voor deelname zijn 5,00 euro inclusief elke dag drinken en wat lekkers. Opgave vooraf is nodig en kan van 1 tot en met 23 april via huttenbouwwapenveld@gmail.com. Bij opgave graag leeftijd, groep en telefoonnummer vermelden waarop ouders/verzorgers bereikbaar zijn. Na opgave wordt een bevestigingsmail gestuurd die de kinderen op de eerste dag moeten tonen.

Ook kan de organisatie nog hulp van vrijwilligers gebruiken die zich via hetzelfde mailadres kunnen melden en aanmelding kan via het genoemde mailadres.


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Bezoek groepen aan bezoekerscentrum op afspraak via contactformulier.