Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Veluws Brood van Bakker Piet via afhaalpunt streekwinkel

Vanaf zaterdag 11 mei is de streekwinkel op Vrieze's Erfgoed afhaalpunt voor de producten van Bakker Piet uit Elspeet. Men kan tot vrijdagavond 22.00 uur de bestellingen doen via de webshop van www.bakker-piet.nl en die op zaterdag vanaf 9.30 uur ophalen op Vrieze's Erfgoed.

Veluws Brood van Bakker Piet via afhaalpunt streekwinkel

Bakker Piet laat al weer enige tijd tot volle tevredenheid zijn Veluwse tarwe malen bij de molenaars van molen de Vlijt. Daarvan bakt hij zijn 'Puur Veluws Brood'. Dat wordt gebakken van tarwe die door de boer Aart Versteeg op de akkers rond Uddel en Elspeet wordt verbouwd. Dat graan wordt op molen de Vlijt 'op de wind' gemalen. Naast het 'Puur Veluws Brood' zijn ook de andere producten uit de webwinkel te bestellen. Daar vindt de consument een heel breed aanbod. Van Veluws Brood tot brood voor mensen met een gluten-, koemelk-, lactose- of soja-allergie tot harde bolletjes en stokbroden maar ook taarten, koek, cakes en chocolade. Zie voor alle informatie www.bakker-piet.nl.

Veluws Brood van Bakker Piet via afhaalpunt streekwinkel  


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Bezoek groepen aan bezoekerscentrum op afspraak via contactformulier.