Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Lezing over gezond leven van kloosterlingen

Wat kunnen we leren van kloosterlingen?. Dat is het thema van een lezing op donderdag 13 juni op bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld. Het is een bijeenkomst over voeding, gezondheid en lifestyle door Henk Oudenaren uit Heerde.

Lezing over gezond leven van kloosterlingen

Oudenaren is orthomoleculair thearapeut. Hij gaat tijdens de bijeenkomst in Wapenveld terug naar het kloosterleven om te zien wat we daar in deze tijd van kunnen leren. Henkt kijkt vanuit zijn vak altijd eerst naar de onderliggende oorzaken van de klachten of de ziekte. Beter worden kan lang niet altijd, maar de gezondheid kan wel verbeterd worden door te kijken naar voeding, beweging en lifestyle. In de media is er veel aandacht voor voeding. Het verhaal van de lezing is wetenschappelijk onderbouwd. Het thema van deze avond sluit naadloos aan bij het Devotiefestival op 1 juni over het kloosterleven in klooster Hulsbergen in Wapenveld. De zaal is open om 19.45 uur, kosten € 3,50 incl. koffie/thee. Aanmelden is gewenst en kan via info@vriezeserfgoed.nl .


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.