Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Openluchtdienst in amfitheater

Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei wordt in het amfitheater van Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld weer een openluchtdienst gehouden. Dit jaar trekken de Vrije Evangelische Gemeente Heerde en de Petruskerk Wapenveld hierin samen op.

Openluchtdienst in amfitheater

De dienst begint om 10.00 uur en het thema is dit jaar 'KOM EN ZIE...maar staat niet te kijken'. Voorganger is ds. Jack Weststrate en er is muzikale medewerking. Na afloop van de dienst is er koffie/thee met wat lekkers en zijn er verschillende activiteiten.

Wandeling

Vooraf aan de dienst is er een Emmaüswandeling. Deelnemers gaan vanaf 8.15 uur in tweetallen op pad door het Kloosterbos en praten dan over dit Bijbelgedeelte, hun geloofsleven of aangedragen onderwerpen. De wandeling is bedoeld als verdieping op verschillende gebieden. Iedere wandelaar krijgt een appel en flesje water mee. Voor de kinderen wordt op Vrieze's Erfgoed een ontbijt verzorgd.


 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.