Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Tekenworkshop voor kinderen

Bezoekerscentrum Vrieze\'s Erfgoed houdt op zaterdag 8 juni een workshop \'Dieren tekenen voor kinderen\'. Welkom zijn kinderen uit de bovenbouw van de basisscholen en er kunnen maximaal 15 kinderen mee doen.

Tekenworkshop voor kinderen

De workshop wordt gegeven door Bernard Bos uit Heerde, oud-leraar tekenen aan het Greijdanus College en fervent striptekenaar. Het onderwerp is deze dag het tekenen van dieren. Met medewerking van het Natuurmuseum Holten zijn in de expositie 'Wild in de Hattemer Poort' opgezette dieren opgesteld.De expositie is elke zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur te bezichtigen.

Pannenkoeken en ijs

Bernard Bos gaat de kinderen leren hoe ze deze dieren kunnen tekenen. De workshop begint om 11.00 uur en om 12.00 uur, voor de deelnemers is er ranja en is er stop waarbij er pannenkoeken gegeten worden.  Daarna wordt er weer getekend tot circa 14.00 uur en de afsluiting is met een ijsje.. Dan zijn ook de moeders en vaders en opa's en oma's welkom om de resultaten te bekijken. Deelname kost 2,50 euro en opgave vooraf is nodig en kan via info@vriezeserfgoed.nl.


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Bezoek groepen aan bezoekerscentrum op afspraak via contactformulier.