Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Wapenveld Got Talent op de Padd'ndag

In de nieuwe opzet voor de Padd'ndag in Wapenveld, is plaats ingeruimd voor het onderdeel 'Wapenveld Got Talent'. Jongens en meisjes tot en met 14 jaar worden uitgedaagd om hun talenten en vaardigheden te showen. Dat kan heel breed: van sport tot zang, dans en muziek maar ook trucs en cabaret om maar een greep te doen.

Wapenveld Got Talent op de Padd

Opzet van de Padd'ndag is een ochtendprogramma met diverse activiteiten gevolgd door een aanloop vanaf 13.00 uur met demonstraties en muziek naar het onderdeel Wapenveld Got Talent van 15.00 tot 18.00 uur. Voor dit onderdeel kunnen jongens en meisjes zich individueel of in groepjes opgeven. Er zijn in verschillende categorieën prijzen te winnen zoals een originaliteitsprijs, de act met het mooiste showelement of de meest inspirerende act. De tijdsduur van de acts is beperkt tot drie minuten. Uiteindelijk gaat het allemaal om de Padd'nTopperPrijs voor de algehele winnaar. Aanmelden kan tot 1 augustus via wapenveldgottalent@gmail.com. Men ontvangt dan een deelnameformulier en het wedstrijdreglement. “Als we om ons heen kijken is er in Wapenveld op heel veel terreinen een overvloed aan talent. Via Wapenveld Got Talent bieden wij een podium om dit voor het voetlicht te halen”, aldus Gusta de Kaste en Henriët Sellis die dit onderdeel van de Padd'ndag gaan organiseren.

Vorig jaar besloot het comitë molen de Vlijt de Padd'ndag over een andere boeg te gooien om dit evenement aantrekkelijker te maken voor jongeren. De locatie blijft Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld. “Daar hebben we alle voorzieningen bij de hand en maakt de organisatie financieel ook haalbaar”, aldus het molencomitë.


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Bezoek groepen aan bezoekerscentrum op afspraak via contactformulier.