Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

ilverwerk en adelaar op de veiling

Zaterdagmiddag 23 oktober begint om 13.00 uur op Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld een bijzondere kunst- en antiekveiling. De te veilen opbjecten zijn vrijdag 22 oktober te bekijken van 13.30 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op de veilingdag vanaf 12.00 uur.
<
>
<
>

ilverwerk en adelaar op de veiling

Veilingmeester Jaap Bonhof heeft weer gezorgd voor een omvangrijk aanbod van hoge kwaliteit. Opvallende zaken zijn volgens Bonhof een collectie zilver, de kunstzinnige glasobjecten van Kosta Boda en een grote houten Duitse adelaar. Deze is in 1934 vervaardigd door S. August in opdracht van niemand minder dan Albert Speer. In de nazitijd stond deze adelaar model in tal van gebouwen uit die tijd. Op de kijkdagen en de veilingdag is een beknopte catalogus beschikbaar. De veilingcourtage komt geheel ten goede aan Vrieze's Erfgoed.

Voor het bezoek van de veiling geldt wel een corona toegangscontrole.

 

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.