Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Jobse en Jobse winnaar Cittaslowprijs

Jobse en Jobse in buurtschap Hoorn is de winnaar van de Cittaslowprijs van de gemeente Heerde. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op donderdagavond 12 januari. Burgemeester Wiggers: "Jobse en Jobse heeft deze prijs meer dan verdiend, door hun gastvrijheid, kwaliteit en lokale producten. Een uithangbord voor de gemeente en Cittaslow".

Jobse en Jobse winnaar Cittaslowprijs

Ook bij Vrieze's Erfgoed is men blij met de toekenning aan deze ondernemer. "Jobse en Jobse is vanaf de start afnemer van onze meelproducten. En Vrieze's Erfgoed onderschrijft natuurlijk de uitgangspunten van Cittaslow. Wij waren eacute;eacute; van de eerste supporters van Cittaslow in de gemeente Heerde", zo laat het comité molen de Vlijt weten.

Jaarlijks reikt de gemeente de Cittaslowprijs uit aan iemand, een organisatie of vereniging die de Cittaslow-waarden uitdraagt. Cittaslow is het internationale keurmerk van gemeenten 'waar het leven goed is'. Dit betekent een gastvrije gemeente; een gemeente met oog voor de leefomgeving, duurzaamheid en cultuurhistorie; een gemeente waar mensen kunnen genieten in een menselijk tempo. De gemeente Heerde draagt dit keurmerk sinds 2012.

Burgemeester Wiggers noemde bij de uitreiking Jobse en Jobse een terechte winnaar. In de afgelopen jaren heeft Jobse en Jobse een mooi bedrijf neergezet in het pand De Eendracht in Hoorn. Het bedrijf vormt een verbindende factor voor dit buurtschap en de omgeving, waar je kunt genieten van heerlijk eten. Het is ook een ideale stopplaats voor fietsers en wandelaars. De gastvrijheid, de betrokken manier van werken, de kwaliteit van het eten en de aandacht voor producten uit de eigen omgeving sluiten goed aan bij het gedachtengoed van Cittaslow.

Momenteel zijn er geen actuele berichten

Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.