Feesten en partijen in Vriezes Erfgoed - Wapenveld

Feesten en partijen

Vrieze's Erfgoed heeft een horeca-vergunning. Feesten en partijen worden verzorgd door culinair gastvrouw Edith Westendorp van Eetit.

Feesten en partijen

De voormalige deel van de boerderij is omgetoverd tot een sfeervolle feestzaal met een capaciteit van circa 65 personen. Technische faciliteiten als airco, een geluidsinstallatie en beamer en beeldscherm zijn aanwezig. Ook is er een invalidentoilet.

Vanaf het royale terras is er een fraai uitzicht over het terrein en het Apeldoorns kanaal. Desgewenst kan het terras overkapt worden. Gasten kunnen vrij uit dwalen door de boomgaard, langs het kanaal en over het terrein Vrieze's Erfgoed. Ook behoort een excursie in molen de Vlijt tot de mogelijkheden.
En als u zich afvraagt hoe kinderen zich moeten vermaken: neem een bal mee!

Let wel: ouders zijn tijdens hun verblijf op Vrieze's Erfgoed zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Al met al een perfecte locatie voor het vieren van bruiloften en jubilea, personeelsfeesten, familiedagen en alle andere bijeenkomsten waarvoor een aansprekende locatie een must is! 

zie voor informatie ook:

www.eetit.nl

Feesten en partijen Feesten en partijen 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.