Trouwen op Vriezes Erfgoed - Wapenveld

Trouwlocatie

​Vrieze's Erfgoed is ook een door de gemeente Heerde erkende trouwlocatie. Het complex Vrieze's Erfgoed biedt de mogelijkheden om een geheel eigen invulling aan de trouwdag te geven

Trouwlocatie

In overleg met de bruidsparen wordt gezorgd voor een unieke invulling van de dag. Naast de trouwzaal staan ook molen de Vlijt en het fraaie buitenterrein ter beschikking als entourage voor het ja-woord.
De entourage kan in het wit worden aangekleed en het binnenschrijden door de voordeur over de witte loper is heel bijzonder. Maar ook trouwen in de bijzonder intieme sfeer van molen de Vlijt of in de boomgaard zelf is mogelijk.

Vrieze's Erfgoed kan op veel manieren ingepast worden in de huwelijksdag. Van alleen de trouwplechtigheid met de ambtenaar van de burgerlijke stand tot een champagnetoren, het aansnijden van de bruidstaart, het maken van de trouwfoto's of het verzorgen van de complete trouwdag.
De verzorging van de lunch tot een receptie met heerlijke hapjes  tot en met een uitstekend buffet, is in handen van Edith Westendorp.
De hele dag wordt begeleid door de eigen weddingplanner van Vrieze's Erfgoed zodat de dag op rolletjes loopt.

Om contact te leggen met de weddingplanner kunt u mailen naar info@vriezeserfgoed.nl


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.