Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Onze introductiefilm

Deze film kwam tot stand met steun van het Europees fonds voor Plattelandsontwikkeling, Provincie Gelderland, Gemeente Heerde, Waterschap Vallei en Veluwe, VSB Fonds, ANWB Fonds en de stichting Zabawas

00:00 / 00:00

Presentatie: Willem Gunneman
Camera: Hans de Ruiter
Geluid en drone: Daniel de Ruiter
Scenario en regie: Bart de Boer

Vrieze's Erfgoed supporter van Cittaslow

De gemeente Heerde is drager van het internationale keurmerk Cittaslow. En Vrieze's Erfgoed is op haar beurt supporter van Cittaslow. Gemeenten die zich bij de organisatie aansluiten, putten hun motivatie uit het leven van vroeger, toen de mens nog de langzame en gezonde opeenvolging van de seizoenen volgde.
Ook van belang zijn de gezondheid van de inwoners, de authenticiteit van producten en goed voedsel, de rijkdom van fascinerend handwerk en waardevolle kunst, pleinen, theaters, winkels, cafés, restaurants, spirituele plaatsen en ongerepte landschappen, alles gekenmerkt door de spontaniteit van religieuze vieringen en respect voor tradities via de vreugde van langzaam en rustig leven.

Hier is de folder te downloaden die tekst en uitleg geeft over Cittaslow en de gemeente Heerde.


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.