Producten van Molen de Vlijt - Wapenveld

Producten

Molen de Vlijt werkt met een melange tarwe dat een uitstekende bakkwaliteit garandeert. Door het vermalen van de volle tarwekorrel, blijven alle gezonde eigenschappen van het graan volledig behouden. Daarbij levert het malen van de tarwe op de wind een bijdrage aan een werkzaam leven voor molen de Vlijt.

Afnemers
Bakker Piet in Elspeet (www.bakker-piet.nl)  en Echte bakker Rebel in Heerde, werken met producten van molen de Vlijt. Bakker Piet laat zijn eigen graan malen door de Wapenveldse molen en dat wordt ook gebuild. Hiervoor is geïnvesteerd in een professioneel builapparaat. 

Thuisbakkers
Het volkorenmeel van molen de Vlijt is ook uitermate geschikt voor thuisbakkers. Speciaal voor hen wordt dit product ook aangeboden in een verpakking van 5 kilogram. Hiervoor kan men elke zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur bij de molen terecht. 

Eigen producten
Verder is het volkorenmeel de basis voor twee specialiteiten: het pannenkoekenmeel en de kruidkoekmix. Het is te koop in de molen en de molenwinkel, bij de supermarkten Albert Heijn in Wapenveld, de Jumbo in Heerde en bij diverse streekwinkels in de regio. Belangstellenden voor de afname van de producten van molen de Vlijt kunnen via het mailadres meer informatie krijgen.


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.