Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Vrieze's Erfgoed in fietsroute Hoogwatergeul

Vrieze's Erfgoed is één van de aantrekkelijke onderdelen van de nieuwe fietsroute Hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Deze route is één van de dertig nieuwe fietsroutes over de Veluwe op basis van het nieuwe fietsknooppuntennetwerk.

Vrieze

Speciaal voor de fiets- en wandelbeurs in Utrecht, begin maart, geven VisitVeluwe en het Routebureau Veluwe een boekje uit met dertig nieuwe fietsroutes op de Veluwe. Per route is een recreatieondernemer betrokken die beginpunt of eindpunt van de route kan zijn. De routes maken gebruik van het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk waarmee er ook allerlei variaties zijn te maken door de fietsers.

Vanaf medio maart zijn de 30 routes als boekje verkrijgbaar via de plaatselijke TIP's in Heerde en Wapenveld, de VVV's  en de deelnemende ondernemers. De routes zijn ook te downloaden via www.routesopdeveluwe.nl

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.